Chris Verschueren is een passievolle transformatie en leiderschapscoach. Hij brengt mensen en organisaties naar een hoger 'bewust' niveau. Een niveau waar groei en plezier een constante 'zijn'. Uitdagingen en problemen zijn unieke opportuniteiten om de 'daadkracht' van alignement en heelheid dagdagelijks te ervaren.
 

“At the end of the day it is all about love” . Dit is een quote die hij vaak gebruikt als mensen hem vragen wat hij “in essentie” doet.  Het gaat over liefde en die kan enkel ontstaan vanuit “zelfliefde”. Geen egocentrische liefde.

Zijn eigen persoonlijke doelstelling is om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van zichzelf.

De persoonlijkheid naast zich kunnen neerzetten om de pure waarheid te ervaren dat we liefde zijn en die begeleidt ons dagdagelijks naar vrijheid voor onszelf en daarnaast voor de ganse wereld.

Want als je de wereld wil veranderen begin je bij jezelf en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot. Dat is nu eenmaal het spel van de dualiteit op aarde. Elk moment van de dag waar je de dualiteit overstijgt kom je bij je hart en dat is de poort naar je ziel. 

 

 

Zielsverbinding.net is een samenwerking met Marleen De Braekeleer.  Sinds 2021 is zij actief via www.brandnetel.net  om via lezingen & workshops mensen te helpen op hun pad van bewustwording. 

Voordien was ze jaren actief als bedrijfsleidster.   Ze omschrijft zich als een heel nuchter & geaard persoon, maar tegelijk ook heel intuïtief en gevoelig. Altijd was er de interesse om meer te leren over de diepere lagen van het leven en te weten hoe alles echt in elkaar zit. Ook het verlangen om de beste versie van zichzelf te kunnen worden, niet alleen voor zichzelf maar om dit proces te ondersteunen voor iedereen die dit wil bereiken.